FBB Facilitair Bedrijf Binnenmaas

Bespaar op de schoonmaakkosten

Altijd het juiste advies op schoonmaakgebied

2013 Is het jaar om de kosten voor schoonmaak eens goed onder de loep te nemen. Bent u benieuwd of u te veel betaald of bent u niet geheel tevreden over geleverde diensten? Neem dan contact met ons op.

Wij werken tegen zeer scherpe tarieven en leveren top kwaliteit. We horen u denken “dat zegt iedereen”, dus nodigen we ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Durft u uitdaging aan?

We zijn een kleinschalig bedrijf zonder hoge overheadkosten en met een passie voor schoonmaken. Opnieuw horen we u denken “passie voor schoonmaken?”, ja inderdaad u leest het goed.

Misschien verzorgt u zelf de schoonmaak binnen uw bedrijf, maar heeft u of uw personeel geen zin in dat ene klusje; de wc, de vloer, de ramen, enzovoorts. Wij bieden een doelgericht schoonmaakpakket dat alleen de taken omvat die u wenst.

Tactisch uitgewerkte schoonmaakschema’s in combinatie met de juiste middelen en een gezonde motivatie zorgen voor een efficiënte aanpak. Facilitair Bedrijf Binnenmaas laat u bezuinigen op de schoonmaakkosten, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit, integendeel!

Bent u benieuwd naar onze aanpak? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek. Bel met 06 - 42 21 24 84.

FBB Facilitair Bedrijf Binnenmaas