FBB Facilitair Bedrijf Binnenmaas

Schoonmaak industrievloer

Reinigen industrievloer

Industrievloeren zien er op het eerste gezicht veelal hetzelfde uit, maar niets is minder waar. Een voedingsmiddelenfabrikant stelt totaal andere eisen aan de industrievloer dan een constructiebedrijf of garagebedrijf. Slechts op één vlak zijn de vloeren met elkaar te vergelijken, de ondervloer is meestal van beton. De toplaag daarentegen varieert sterk.

Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden/coaten van industrievloeren voor uiteenlopende doeleinden. We beschikken over de juiste apparatuur en begrijpen dat als het enigszins mogelijk is uw bedrijfsactiviteiten gewoon door moeten kunnen gaan. Graag bekijken we samen met u de beste oplossing voor het schoonmaken en/of onderhouden van uw bedrijfsvloer.

Coaten industrievloer

In industrieën waarin de hygiëne hoog in het vaandel staat passen we veelal een kunststof toplaag toe. Deze toplaag wordt aangebracht middels een gietproces of door een coating. Door het poreuze beton af te dichten neemt de vloer geen vuil meer op. Bacteriën, schimmels en andere vervuiling zijn hierdoor gemakkelijk te verwijderen.

Meer informatie over het reinigen of coaten van een industrievloer? Neem telefonisch contact met ons op of mail ons.

FBB Facilitair Bedrijf Binnenmaas