FBB Facilitair Bedrijf Binnenmaas

Schoonmaak vinyl vloer

Uw vinyl vloer weer als nieuw

Een vinyl vloer, in de volksmond ook wel bekend als zeil of pvc, is enorm duurzaam en gaat zo’n 20 jaar mee. Regelmatig schoonmaken zorgt er voor dat uw vinyl vloer mooi blijft. Het voorkomt verkleuring en permanente vervuiling.

Wij hebben ruime ervaring met de schoonmaak van vinyl vloeren en onderhouden ook graag vloer, zodat u kunt genieten van een prachtige vloer.

Onderhoud vinyl vloer

Het onderhoud van een vinyl vloer bestaat hoofdzakelijk uit het regelmatig afnemen met een natte dweil of zwabber. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal de vinyl vloer met enige regelmaat (maandelijks / jaarlijks) met een speciaal schoonmaakmiddel gereinigd moeten worden. Wij adviseren u graag over de juiste reinigingsmiddelen voor uw vinyl vloer.

Wat is Vinyl?

Vinyl is een harde vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (pvc). Over het algemeen is een vinyl vloer enkele millimeters dik. De vloerbedekking vinyl bestaat uit verschillende lagen, waarbij de bovenste laag over het algemeen een slijtvaste laag is van polyurethaan.

Meer informatie over het reinigen van een vinyl vloer? Neem telefonisch contact met ons op of mail ons.

FBB Facilitair Bedrijf Binnenmaas