SCHOONMAAK

Specialistische Schoonmaak

Altijd het juiste advies op schoonmaakgebied

Schoonmaken is een vak apart. Zeker als het om bijvoorbeeld een vervuilde bedrijfsvloer gaat. Krijgt u deze bedrijfsvloer niet schoon? Wij wel! Door onze ervaring weten wij raad met uw verontreiniging. Van ons krijgt u altijd een advies op maat op schoonmaakgebied. Wij werken met professionele schoonmaakmachines.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in SoftWash Reiniging en Tuckerpole Reiniging.

Softwash Reiniging

Softwashreiniging is een effectieve en veilige reinigingsmethode. Door het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën die vuil, insectennesten en webben alsook stofaanslag direct verwijderen, doodt het tevens direct algen, bacteriën, schimmels, (korst)mossen en meeldauw. Het resultaat: een grondig gereinigd en ontsmet oppervlak. 

Het grote voordeel van deze methode is dat er vanwege de lagedruk slechts één derde van het water gebruikt wordt (in vergelijking met hogedruk reiniging). Daarnaast worden biologisch afbreekbare chemicaliën gebruikt én nemen gebruikers het groen rondom het object na reiniging onder handen. 

Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in of bel met Dave op 06 – 42 21 24 84.

voorna

Tuckerpole Reiniging

Tuckerpole glazenwasser

U bent op zoek naar een Tuckerpole glazenwasser? FBB werkt met de Tuckerpole glazenwasser techniek in de regio Rotterdam en de Gemeente Hoeksche Waard. Ons team zorgt al jaren voor de meest schone ramen en kozijnen. Geen pand is ons te hoog of ingewikkeld.

Hoe gaat onze Tuckerpole glazenwasser te werk?

Onze Tuckerpole glazenwasser werkt met een bus waar vanuit water met een druk van 7 bar door de telescoop (Tuckerpole) gepompt wordt. Dit zorgt ervoor dat de ramen grondig geborsteld en nagespoeld worden. De Tuckerpole glazenwasser werkt alleen met puur water. Dit water droogt vlekvrij op waardoor een zeem en wisser overbodig zijn. Er komt geen ladder of hoogwerker te pas, en toch kan de glazenwasser al uw ramen en kozijnen op hoogte feilloos reinigen en streeploos opleveren.

Het wassen van uw ramen en kozijnen middels het tuckerpolesysteem is kostenbesparend, goed voor uw gazon, milieubewust en resultaat gericht.

Voordelen Tuckerpole glazenwasser:

  • Geen strepen of vlekken
  • Opdrogen ramen kan in alle weersomstandigheden
  • Glazenwassen tot 15 meter hoog
  • Geen voorzieningen rondom het pand nodig
  • Mogelijk om gevelplating schoon te maken
Tuckerpole
tuckerpole
Tuckerpole
tuckerpole
Gevelreiniging

FBB reinigt niet alleen binnen, maar ook buiten. Van gevelreiniging tot kauwgom verwijderen van de stoep.

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf met altijd een vast aanspreekpunt. Uw wensen worden snel uitgevoerd doordat wij korte lijnen hanteren. Klanten omschrijven ons als flexibel en toegankelijk.

Huis leegruimen / schoon opleveren na overlijden of verhuizen

U ziet er tegenop en kunt het er eigenlijk net niet bij hebben. Wij nemen deze lastige kluis uit uw handen. We ruimen het huis op en leveren het bezemschoon op. 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw gevel of vervuilde vloer? Vul het contactformulier in of bel met 06 – 42 21 24 84.

woonkamer
woonkamer
woonkamer
woonkamer