SCHOONMAAK

NEEM CONTACT OP!
Tuckerpole

Reguliere Schoonmaak

Wij hechten veel waarde aan een schone werkplek en uit onderzoek blijkt dat u dat ook doet. Een schone en hygiënische werkplek verhoogt de productiviteit en draagt bij aan de gezondheid van het personeel. Daarnaast is een schone werkomgeving het representatieve gezicht van uw bedrijf.
Ons reguliere schoonmaakpakket omvat uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, die wij uitvoeren voor verschillende soorten bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan scholen, kantoorpanden, doktersposten, garagebedrijven, instellingen, sportclubs, bedrijfshallen, enzovoorts.
Wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving schoon is en ook schoon blijft. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek. Vul het contactformulier in of bel met 06 – 42 21 24 84.

Terug naar boven
Specialistische Schoonmaak

Altijd het juiste advies op schoonmaakgebied

Schoonmaken is een vak apart. Zeker als het om bijvoorbeeld een vervuilde bedrijfsvloer gaat. Krijgt u deze bedrijfsvloer niet schoon? Wij wel! Door onze ervaring weten wij raad met uw verontreiniging. Van ons krijgt u altijd een advies op maat op schoonmaakgebied. Wij werken met professionele schoonmaakmachines van Nilfisk.

Van gevelreiniging tot kleding wassen

FBB reinigt niet alleen binnen, maar ook buiten. Van gevelreiniging tot kauwgom verwijderen van de stoep. Maar ook verzorgen wij al uw facilitaire zaken zoals kleding wassen en sluitrondes lopen.

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf met altijd een vast aanspreekpunt. Uw wensen worden snel uitgevoerd doordat wij korte lijnen hanteren. Klanten omschrijven ons als flexibel en toegankelijk.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw gevel of vervuilde vloer? Vul het contactformulier in of bel met 06 – 42 21 24 84.

Terug naar boven

Bespaar op de schoonmaakkosten

Is het tijd om uw schoonmaakkosten eens goed onder de loep te nemen? Bent u benieuwd of u te veel betaald of bent u niet geheel tevreden over geleverde diensten? Neem dan contact met ons op.
Wij werken tegen zeer scherpe tarieven en leveren top kwaliteit. We horen u denken ‘dat zegt iedereen’, dus nodigen we ons uit voor een vrijblijvend gesprek. Durft u uitdaging aan?

We zijn een kleinschalig bedrijf zonder hoge overheadkosten en met een passie voor schoonmaken. Opnieuw horen we u denken ‘passie voor schoonmaken?’ Ja inderdaad: u leest het goed.
Misschien verzorgt u zelf de schoonmaak binnen uw bedrijf, maar heeft u of uw personeel geen zin in dat ene klusje; de wc, de vloer, de ramen, enzovoorts. Wij bieden een doelgericht schoonmaakpakket dat alleen de taken omvat die u wenst.
Tactisch uitgewerkte schoonmaakschema’s in combinatie met de juiste middelen en een gezonde motivatie zorgen voor een efficiënte aanpak. Facilitair Bedrijf Binnenmaas laat u bezuinigen op de schoonmaakkosten, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit, integendeel!

Bent u benieuwd naar onze aanpak? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek. Vul het contactformulier in of bel met 06 – 42 21 24 84.

Home