SCHOONMAAK

NEEM CONTACT OP!

Specialistische Schoonmaak

Altijd het juiste advies op schoonmaakgebied

Schoonmaken is een vak apart. Zeker als het om bijvoorbeeld een vervuilde bedrijfsvloer gaat. Krijgt u deze bedrijfsvloer niet schoon? Wij wel! Door onze ervaring weten wij raad met uw verontreiniging. Van ons krijgt u altijd een advies op maat op schoonmaakgebied. Wij werken met professionele schoonmaakmachines.

Gevelreiniging

FBB reinigt niet alleen binnen, maar ook buiten. Van gevelreiniging tot kauwgom verwijderen van de stoep.

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf met altijd een vast aanspreekpunt. Uw wensen worden snel uitgevoerd doordat wij korte lijnen hanteren. Klanten omschrijven ons als flexibel en toegankelijk.

Huis leegruimen / schoon opleveren na overlijden of verhuizen

U ziet er tegenop en kunt het er eigenlijk net niet bij hebben. Wij nemen deze lastige kluis uit uw handen. We ruimen het huis op en leveren het bezemschoon op. 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw gevel of vervuilde vloer? Vul het contactformulier in of bel met 06 – 42 21 24 84.

woonkamer
woonkamer
woonkamer
woonkamer

Tuckerpole Reiniging

Tuckerpole glazenwasser

U bent op zoek naar een Tuckerpole glazenwasser? FBB werkt met de Tuckerpole glazenwasser techniek in de regio Rotterdam en de Gemeente Hoeksche Waard. Ons team zorgt al jaren voor de meest schone ramen en kozijnen. Geen pand is ons te hoog of ingewikkeld.

Hoe gaat onze Tuckerpole glazenwasser te werk?

Onze Tuckerpole glazenwasser werkt met een bus waar vanuit water met een druk van 7 bar door de telescoop (Tuckerpole) gepompt wordt. Dit zorgt ervoor dat de ramen grondig geborsteld en nagespoeld worden. De Tuckerpole glazenwasser werkt alleen met puur water. Dit water droogt vlekvrij op waardoor een zeem en wisser overbodig zijn. Er komt geen ladder of hoogwerker te pas, en toch kan de glazenwasser al uw ramen en kozijnen op hoogte feilloos reinigen en streeploos opleveren.

Het wassen van uw ramen en kozijnen middels het tuckerpolesysteem is kostenbesparend, goed voor uw gazon, milieubewust en resultaat gericht.

Voordelen Tuckerpole glazenwasser:

  • Geen strepen of vlekken
  • Opdrogen ramen kan in alle weersomstandigheden
  • Glazenwassen tot 15 meter hoog
  • Geen voorzieningen rondom het pand nodig
  • Mogelijk om gevelplating schoon te maken
Tuckerpole
tuckerpole
Tuckerpole
tuckerpole
Terug naar boven
Reguliere Schoonmaak

Wij hechten veel waarde aan een schone werkplek en uit onderzoek blijkt dat u dat ook doet. Een schone en hygiënische werkplek verhoogt de productiviteit en draagt bij aan de gezondheid van het personeel. Daarnaast is een schone werkomgeving het representatieve gezicht van uw bedrijf.
Ons reguliere schoonmaakpakket omvat uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, die wij uitvoeren voor verschillende soorten bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan scholen, kantoorpanden, doktersposten, garagebedrijven, instellingen, sportclubs, bedrijfshallen, enzovoorts.
Wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving schoon is en ook schoon blijft. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek. Vul het contactformulier in of bel met 06 – 42 21 24 84.

Terug naar boven
Home